رئیس سازمان دامپزشکی کشور تاکید کرد مشکلات بخش خصوصی در دامپزشکی رفع می‌شود.

رفع مشکلات بخش خصوصی در دامپزشکی

طبنا/مازندران رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: مازندران با دارا بودن ظرفیت ۶۰ درصد از تولیدات کشور به عنوان یکی از استان‌های مهم در حوزه دامپزشکی شناخته می‌شود از این رو رفع مشکلات بخش خصوصی در این استان می‌تواند نقشه راهی برای بسیاری از استان‌های دیگر در کشور باشد.

دکتر علیرضا رفیعی پور جمعه شب ۲۳ آذرماه در جلسه شورای مدیران اداره کل دامپزشکی استان مازندران به جایگاه ویژه دامپزشکی در کشور اشاره کرد و افزود: در راستای ثبت برنامه‌ریزی و سیاست گذاری‌ها در سازمان دامپزشکی کشور و همچنین اقداماتی که در راستای حفظ سلامت مردم و تحقق امنیت غذایی پایدار صورت می‌گیرد، تاریخ شفاهی دامپزشکی نوشته خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه هر موضوعی که در سطح ملی مطرح می‌شود باید همکاران بخش دولتی از آن مطلع باشند گفت: اگر همکاران مطالبی که در سطح ستاد جهت تصمیم‌گیری مطرح می‌شود و دلایل و استدلال‌های آن اقدام را بدانند، قطعاً مشکلات موجود در حوزه‌های مختلف کمتر بوده و یا برطرف می‌شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه شاخص های ۳۸گانه به همکاران ابلاغ شده است، تصریح کرد: تلاش می‌شود از ظرفیت همکاران از جمله تخصص، مهارت، ارتباطات و غیره بر اساس شاخص‌های تعریف شده استفاده شود زیرا زمان آزمون و خطا تمام شده و باید در کنار هم با همکاری و همراهی مشکلات را حل کنیم.

رفع مشکلات بخش خصوصی در دامپزشکی

حمایت از واحدهای تولیدی

این مسئول در دیدار با فعالین بخش خصوصی هم گفت: حمایت از واحدهای تولیدی، مسئولین فنی و تشکل‌ها در اولویت برنامه های دوره جدید مدیریت سازمان دامپزشکی است.

وی افزود: استان مازندران با دارا بودن ظرفیت ۶۰ درصد از تولیدات کشور به عنوان یکی از استان‌های مهم در حوزه دامپزشکی شناخته می‌شود از این رو رفع مشکلات بخش خصوصی در این استان می‌تواند نقشه راهی برای بسیاری از استان‌های دیگر در کشور باشد.

رفع مشکلات بخش خصوصی در دامپزشکی

رفیع‌پور تولید کنندگان را خالق ثروت برای کشور دانست و تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان، مسئولین فنی و تشکل‌ها بسیار اهمیت دارد و باید در اولویت قرار گیرد لذا باید بسیاری از دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌هایی که تدوین می‌شود بر اساس رفع نیاز ذینفعان و با حمایت و هماهنگی با دستگاه‌های نظارتی برای آن استان باشد زیرا بسیاری از این شیوه‌نامه‌های کشوری در منطقه قابل اجرا نیست.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha